Deze e-learning biedt handvatten in de algemene voedingsproblematiek bij de meest voorkomende spierziekten en een gedegen basis voor het handelen van de diëtist voor de getroffen patiënten. Bij complexere en onbekendere situaties kan een beroep gedaan worden op de gespecialiseerde diëtisten van het NVD-netwerk Diëtisten voor Spierziekten.

Auteur(s):

0

(

beoordelingen)

3

cursisten

Geen Tijdslimiet
12
Hoofdstukken
Nascholing badge
30 juni 2025
Geen Tijdslimiet

Deze versie van de nascholing Voeding bij spierziekten is speciaal voor accreditatiedoeleinden samengesteld voor ADAP. Deze versie is inhoudelijk gelijk aan de studentversie, met één groot verschil: deze accreditiatieversie is vrij doorbladerbaar, waar de studentversie dat niet is. In onze nascholingen zitten de toetsvragen verwerkt in de hoofdstukken. In de studentversie geldt dat na het afronden van een hoofdstuk de scores voor de vragen worden wegggeschreven. Als het hoofdstuk is afgerond gaat het hoofdstuk op slot en kan de student in basis niet meer de antwoorden niet veranderen. De student kan wel een hoofdstuk of de nascholing als geheel herkansen. Aan het eind van de nascholing krijgt de student het behaalde resultaat te zien. Bij voldoende resultaat volgt automatisch het certificaat.

Inhoud

  • Inleiding Geen tijdslimiet
  • Spierziekten Geen tijdslimiet
  • Beademing Geen tijdslimiet
  • Antropometrie Geen tijdslimiet
  • Energiebehoefte Geen tijdslimiet
  • Eiwitbehoefte Geen tijdslimiet
  • Vitamine- en mineralenbehoefte Geen tijdslimiet
  • Osteoporose Geen tijdslimiet
  • Obstipatie Geen tijdslimiet
  • Slikklachten Geen tijdslimiet
  • Casus Justin Geen tijdslimiet
  • Einde en verantwoording Geen tijdslimiet

OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | CONTACT

Platform Voeding is onderdeel van Academic Journals. Alle rechten voorbehouden.