Dit is deel I van de nascholing Voeding bij Borstkanker

Eén op de zeven vrouwen in Nederland krijgt in haar leven te maken met borstkanker. Het overlevingspercentage is hoog en stijgend, door steeds effectievere behandelmethoden en de introductie van het bevolkingsonderzoek. Een goede voeding en leefstijl vóór, tijdens en na de behandelingen kan zowel nadelige bijwerkingen van de behandelingen beperken, als toekomstige gezondheidsproblemen voorkomen.

Accreditatie 3 Studiepunten (in aanvraag)
Doelgroep Diëtisten

Auteur(s):

5

5

(

3

beoordelingen)

11

cursisten

Inhoud van de nascholing

Geen Tijdslimiet
10
Hoofdstukken
Nascholing badge
1 oktober 2024
Geen Tijdslimiet

Eén op de zeven vrouwen in Nederland krijgt in haar leven te maken met borstkanker. Het overlevingspercentage is hoog en stijgend, door steeds effectievere behandelmethoden en de introductie van het bevolkingsonderzoek. Een goede voeding en leefstijl vóór, tijdens en na de behandelingen kan zowel nadelige bijwerkingen van de behandelingen beperken, als toekomstige gezondheidsproblemen voorkomen.


Accreditatie: 3 Studiepunten (in aanvraag)

Doelgroep: Diëtisten


Inhoud

  • Inleiding voeding bij borstkanker Geen tijdslimiet
  • Pre toets Geen tijdslimiet
  • Borstkanker in cijfers Geen tijdslimiet
  • Anatomie van borsten Geen tijdslimiet
  • Soorten borstkanker Geen tijdslimiet
  • Stadiëring van borstkanker Geen tijdslimiet
  • Behandelmethoden borstkanker Geen tijdslimiet
  • Gewichtsverloop Geen tijdslimiet
  • Tips na het volgen van deze e-learning Geen tijdslimiet
  • Einde en verantwoording Geen tijdslimiet

OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | CONTACT



Platform Voeding is onderdeel van Academic Journals. Alle rechten voorbehouden.