Deze e-learning biedt handvatten in de algemene voedingsproblematiek bij de meest voorkomende spierziekten en een gedegen basis voor het handelen van de diëtist voor de getroffen patiënten. Bij complexere en onbekendere situaties kan een beroep gedaan worden op de gespecialiseerde diëtisten van het NVD-netwerk Diëtisten voor Spierziekten.

Auteur(s):

0

(

beoordelingen)

6

cursisten

Geen Tijdslimiet
12
Hoofdstukken
Nascholing badge
4 februari 2025
Geen Tijdslimiet

Deze e-learning biedt handvatten in de algemene voedingsproblematiek bij de meest voorkomende spierziekten en een gedegen basis voor het handelen van de diëtist voor de getroffen patiënten. Bij complexere en onbekendere situaties kan een beroep gedaan worden op de gespecialiseerde diëtisten van het NVD-netwerk Diëtisten voor Spierziekten.   

Inhoud

  • H01 Inleiding Geen tijdslimiet
  • H02 Spierziekten Geen tijdslimiet
  • H03 Beademing Geen tijdslimiet
  • H04 Antropometrie Geen tijdslimiet
  • H05 Energiebehoefte Geen tijdslimiet
  • H06 Eiwitbehoefte Geen tijdslimiet
  • H07 Vitamine- en mineralenbehoefte Geen tijdslimiet
  • H08 Osteoporose Geen tijdslimiet
  • H09 Obstipatie Geen tijdslimiet
  • H10 Slikklachten Geen tijdslimiet
  • H11 Gewicht Geen tijdslimiet
  • H12 Onbekende spierziekte Geen tijdslimiet

OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | CONTACT

Platform Voeding is onderdeel van Academic Journals. Alle rechten voorbehouden.