Platform Voeding

Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

Wanneer gezondheidseffecten en milieuschade worden meegerekend, blijken kweekzalm en paling duurder dan de huidige winkelprijs, terwijl haring, makreel en sardine …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie16 september 2025

Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

Naar aanleiding van recente onthullingen in het consumentenprogramma Radar over misleidende voedingsbehandelingen en supplementen in de vorm van vitamine infusen, …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie10 september 2025

Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

Voedingssupplementen met collageen zijn populair. Webshopverkopers prijzen collageensupplementen vaak aan als middel tegen darmklachten en ter ondersteuning van het kraakbeen, …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie4 september 2025

Voedselonzekerheid bij een glutenvrij dieet

Karin Lassche | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 38, Nummer 1, Zomer 2025 | Pagina 3-6 …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie31 juli 2025

Hoe beïnvloeden voedingstrends het eetpatroon van jongvolwassenen

Majorie Former | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 38, Nummer 1, Zomer 2025 | Pagina 7-10 …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie30 juli 2025

Verschillende diëten bij Multiple Sclerosis onderzocht

Majorie Former | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 38, Nummer 1, Zomer 2025 | Pagina 11-15 …Lees meer

ProfielfotoVoeding & Visie29 juli 2025

OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | CONTACT

Platform Voeding is onderdeel van Academic Journals. Alle rechten voorbehouden.